Please wait while JT SlideShow is loading images...
Wellness & Spa

Anna Grand Wellness & Spa 

Az Anna Grand Hotel**** Wellness & Spa centruma, a klasszikus elegancia jegyeivel várja a kikapcsolódni, feltöltődni vágyó Vendégeket.

Beltéri élményfürdőnk élmény elemei: levegő fekpad, nyakzuhany, ülőpad pezsegtetés, gejzír valamint pezsgőfürdő teszi varázslatossá a fürdőzést. Az aktív kikapcsolódás szerelmeseit feszített víztükrű úszómedencénk várja.

Lazuljon el szauna világunkban, ahol minden csak Önről és háborítatlan pihenéséről szól.

wellness_hun

 
Wellness részlegünk nem csak szállóvendégeink számára érhető el.

NYITVA TARTÁS:

Minden nap: 8:00 - 20:00 ÓRÁIG 

Napi jegy:  hétfőtől-csütörtökig 5 500,-Ft / fő

Gyerekeknek 0-12 éves korig 2 750,-Ft 

Hétvégi jegy:  péntektől-vasárnapig 7 000,-Ft / fő a napi jegy

Gyerekeknek 0-12 éves korig 3 500,-Ft 

3 órás belépőjegy (kapacitásunk függvényében: 3 500,-Ft, gyereknek 0-12 évig 1 750,-Ft.kivéve kiemelt ünnepnapokon.

napijegy_
 
A napijegy csak a vásárlás napján használható fel, egy fő részére, egyszeri belépésre jogosít. A bérletek a kiállítás napjától számított egy évig érvényesek. Jegyek és bérletek szállodánk recepcióján vásárolhatók.
 
Élményfürdő, kényeztető kezelések, egyedülálló szépségprogramok, személyre szabott állapotfelmérések –kezelések, aktív időtöltést szolgáló programok szolgálják a teljes testi-lelki megújulást.

SPA MENU ››

BEAUTY MENU ››

HAVI WELLNESS AKCIÓ ›› 


Ipoly Residence szárny: Wellness

A főépülettől 100 méterre található Ipoly Residence nevet viselő szárnyunkban egy 24 órán át nyitva tartó külön wellness részleg áll az ott tartózkodó vendégeink számára. A jacuzzi felett Swarovski által tervezett, csillagos égboltot imitáló, kristályokkal kirakott mennyezet is a helyszín eleganciáját igazolja. A pezsgőfürdő mellett infraszauna és finn szauna található.

 2009-ben az Anna Grand Hotel**** Wine & Vital elnyerte a Day Holiday Kft. Aranynap díját az "Év vidéki wellness szállodája" kategóriában.2012. március 24-én újabb elismerésben részesültünk: a Best of Budapest & Hungary rangos díját kapta meg a  szálloda a "Legjobb wellness hotel 2011." kategóriában.

"Legjobb wellness hotel 2012"díj 
2013. március 23-én az Anna Grand Hotel**** Wine & Vital ismét elnyerte a Best of Budapes t& Hungary rangos díját a "Legjobb wellness hotel 2012" kategóriában.

 

 
ajanlatkeres_HUN
ajanlatkeres_kep_hun
hirlevel_feliratkozas_hun
SPA-MENU
eskuvoszervezes
spa-menu