Please wait while JT SlideShow is loading images...
Szállodánkról

Anna Grand Hotel**** Wine & Vital

négycsillagos Anna Grand Hotel**** Wine & Vital Közép–Európa legnagyobb édesvízi tavának északi partján, Balatonfüred történelmi belvárosában helyezkedik el. A Balaton-part a híres Tagore sétánnyal 100 méterre található a szállodától, északról pedig a füredi kiserdő (téli, nyári teniszpályákkal) határolja az 1,7 hektáron fekvő épületegyüttest. Balatonfüred város a műemlékekben gazdag, reformkori városközpontjának rehabilitációját és komplex fejlesztését európai uniós forrásokból valósította meg.


Ipoly Residence szárny

 A főépülettől 100 méterre található Ipoly Residence nevet viselő szárnyunk egy 120 éves eklektikus műemlék épületben kapott helyet Balatonfüred reformkori városrészének legfrekventáltabb részén, közvetlenül az Emlékparkhoz és a híres Tagore Sétányhoz kapcsolódva, a Balaton-parttól 50, a főépülettől 100 méterre. A háromszintes, nemdohányzó, akadálymentesített Ipoly Residence az igényesen berendezett és megtervezett tágas szobáival és különböző méretű, részben teraszos lakosztályaival a diszkrét luxus érzését kelti a már-már tökéletes kikapcsolódáshoz.

 

Díjak: 

logo_best_of_hungary2009-ben az Anna Grand Hotel**** Wine&Vital elnyerte a Day Holiday Kft. Aranynap díját az 
"Év vidéki wellness szállodája" kategóriában.
2012. március 24-én újabb elismerésben részesültünk: a Best of Budapest&Hungary rangos díját kapta meg a  szálloda a 
"Legjobb wellness hotel 2011."
 kategóriában.

"Legjobb wellness hotel 2012"díj 

2013. március 23-én az Anna Grand Hotel**** Wine & Vital ismét elnyerte a Best of Budapes t& Hungary rangos díját a "Legjobb wellness hotel 2012" kategóriában.

 

 

fiabci logo

A XV. MAGYAR INGATLANFEJLESZTÉSI NÍVÓDÍJ PÁLYÁZATON

második helyezést ért el a Ras-design Kft./Anna Grand Hotel Kft. a balatonfüredi  Anna Grand Hotel**** Wine & Vital 

több mint 200 éves épületegyüttesének felújításáért.

Tovább ....

 

MB fekvo logo Szállodánk bekerült az igazi magyar márkákat tömörítő Magyar Brands díjazottjai közé!

 A MagyarBrands célja olyan magyar vonatkozású márkák díjazása, amelyek a magyar vállalkozások méltó képviselői lehetnek hazánkban és határainkon kívül  is. A MagyarBrands olyan hazai márkákat díjaz, amelyek termékei, szolgáltatásai a megbízhatóságot és a minőséget tanúsítják. Objektív cégadatok és a független szakemberekből álló MagyarBrands Bizottság szubjektív döntése, valamint a GfK Hungária Piackutató Intézet által végzett országos fogyasztói kutatás alapján az ANNA GRAND WINE & VITAL igazi magyar márkának számít, minőségi, üzleti és a fogyasztói szempontból is érdemesnek ítélték, hogy a TOP üzleti márka egyike legyen.

 

„Aranycsillag Tréninghelyszín” díjat nyert a balatonfüredi Anna Grand Hotel**** Wine & Vital

Idén novemberben szállodánk elnyerte a Develor Tanácsadó Zrt. „Aranycsillag Tréninghelyszín” díját. A Develor Tanácsadó Zrt. 2004-ben indította el a kezdeményezést, melynek célja a tréninghelyszínként legjobban teljesítő hazai szállodák és rendezvényhelyszínek elismerése. Szállodánk továbbra is kiemelkedő figyelmet fordít a vállalati rendezvények, konferenciák, tréningek színvonalas lebonyolítására, maximálisan figyelembe véve partnereink igényeit. Szállodánk ezzel kíván hozzájárulni a sikeres rendezvények megvalósításához. Bízunk benne, hogy vendégeink a jövőben is megtisztelnek bizalmukkal.Joginyilatkozat.Általános Szállodai Szerződéses Feltételek (ÁSZF)

 

 

 

 
ajanlatkeres_HUN
ajanlatkeres_kep_hun
hirlevel_feliratkozas_hun
tavaszi szunet
novemberi_rend_akci
novemberi_rend_akci