Please wait while JT SlideShow is loading images...
Esküvők

Vendégvárás és boldogító igen az Anna Grand Hotel évszázados falai között, az Anna-bálok helyszínén

A négycsillagos Anna Grand Hotel Balatonfüred történelmi belvárosában, a Balaton-parttól 150 méterre, egyedülálló lehetőséget kínál a „Nagy Nap” megrendezésére. A hotel 100 különböző típusú és méretű szobája a több, mint 200 éves klasszicista stílusúépület falai között biztosítja vendégeink kényelmét. 

Az Anna Grand Hotel étterme és kapcsolódó árkádsora kitűnő helyszíne nagyszabású esküvői fogadásoknak, vacsoráknak. A 200 éves műemlék épületben található bálterem és az alatta elhelyezkedő patinás étteremben 200-200 fős ültetett fogadásokra van lehetőség. Tavasztól őszig az árkádsorral, teraszokkal együtt kapacitásunk akár 500 főre bővülhet.


Exkluzív, családias balatonfüredi esküvőjének helyszíne az Ipoly Residence Executive Hotel Suites

A főépülettől 100 méterre található háromszintes, akadálymentesített Ipoly Residence szárnyunk hat prémium szobájával és nyolc – részben teraszos-, lakosztályával.

Az Ipoly Residence szárny a diszkrét luxus érzését kelti egy 120 éves eklektikus műemlék épületben, a Tagore sétányhoz kapcsolódva, a Balaton-parttól 50 méterre.  

Kihasználva a szálloda egyedi adottságait, a víz közeli, csendes, nyugodt, exkluzív környezetet, a helyszín tökéletes harmonikusságát, az Ipoly Residence ideális helyszín egy maximum 50 fős nyugodt, intim hangulatú esküvő megrendezésére.


Akár egy családias esküvői ebédet vagy egy nagyszabású partyt képzel el, kültéri és beltéri helyszíneinket az Ön elképzelésére alakítjuk, legyen szó akár a bálteremről, étteremről, teraszokról, akár a különálló Ipoly Residence épületről. Szállodánk nagy tapasztalattal rendelkező kollégái biztosítják az esküvő professzionális szervezését és lebonyolítását az ajánlatkéréstől az esküvő napjáig.

Az Anna Grand Hotel és az Ipoly Residence többféle látványos, történelmi helyszínt kínál az Önök balatonfüredi esküvőjére, legyen szó fogadásról, ceremóniáról, fotózásról, családias vagy nagyszabású eseményről.


Örömmel biztosítunk helyszínt a ceremóniára, kül- és beltéren egyaránt. Ideális lehet a szálloda díszkertje, terasza, bálterme.  

A ceremóniát megelőzően a vendégek fogadására a következő helyszíneket javasoljuk:

 

Esküvői ebédre, fogadásra a következő helyszíneinket ajánljuk:

  • Bálterem: ültetéstől függően 150 – 200 fő befogadására alkalmas 
  • Étterem: tánctérrel együtt 150 fő befogadására alkalmas
  • Árkádsor: étteremmel összevonható, közvetlen kertkapcsolattal a szálloda díszkertjére – 100 fő ültetésére alkalmas 
  • Fehér Ipoly étterem: 40 fő befogadására alkalmas (Ipoly Residence)
  • Guardian terem: 35 fő befogadására alkalmas (Ipoly Residence)

 

SZÁLLODÁNK AJÁNDÉKA: 

Szállodánk ajándékaként a nászéjszakára egy szobát gratis biztosítunk az ifjú pár részére, reggelis ellátással.

Esküvőszervezőnk javaslatokat tesz a helyszínre, menüsorra, lebonyolításra, Önöknek csak ki kell választani, ami leginkább megfelel az elképzeléseknek.

Igény esetén szívesen elkészítjük a terem részleges dekorációját, nagy tapasztalattal rendelkező kollégáink pedig készséggel állnak az Ifjú Pár rendelkezésére az esküvő professzionális szervezésében, lebonyolításában az ajánlatkéréstől egészen az esemény napjáig.

Amennyiben a násznép számára szállásra is szükség lenne, úgy a klasszicista stílusú Anna Grand Hotel 100 szobája, valamint a 120 éves műemlék épületben található Ipoly Residence szárny 8 designer lakosztálya és 6 executive szobája várja a vendégeket.

Parkolásról 4 szintes garázsunk gondoskodik, ahol 140 autó elhelyezésére van lehetőség, kültéren pedig további 40 gépkocsi parkolhat.

 

Tekintse meg esküvő brossúránkat ›››

 

Kérje személyre szabott ajánlatunkat kollégáinktól:

 

 

AJÁNLATKÉRÉS ››› 

 


Az Anna Grand Hotel és az Ipoly Residence örömmel biztosít továbbá helyszínt leánybúcsúra, próbavacsorára, esküvő utáni brunch-ra és egyéb kapcsolódó eseményekre is. Az esküvő szállóvendégeinek a tartózkodás alatt rengeteg programlehetőséget kínálunk a pihentető masszázsoktól a bowlingon, borkóstoláson át a vitorlázásig.

Rólunk írták: 

“Az Anna Grand Hotelben tartottunk az egyházi esküvőnk utáni mulatságot. A szervezés és lebonyolítás tökéletes és profi volt a szálloda részéről. Ritkán találkozni ilyen profi és szakképzet emberekkel egy szállodában. A szálloda, a rendezvény terem és a környék, az alkalomhoz illő, jobbat szinte lehetetlen találni. Csak így tovább és köszönet mindenért... András és Andrea”  (Tripadvisor


Fotóalbumok: 

Anna Grand Hotel épület fotóalbum ›››

Esküvők az Anna Grand Hotelben ›››

Étterem fotóalbum ›››

Bálterem fotóalbum ›››

Ceremónia fotóalbum ›››

Esküvő dekorációk ›››

Ipoly Residence épület fotóalbum ›››

Ipoly Residence étterem fotóalbum ›››

Ipoly Residence esküvők  fotóalbum ›››

Mennyasszonyi torták fotóalbum ›››

Ételek fotóalbum ›››

 

 
ajanlatkeres_HUN
ajanlatkeres_kep_hun
hirlevel_feliratkozas_hun
SPA-MENU
eskuvoszervezes
spa-menu